Meervaart Studio zamelt geld in voor een nieuwe DJ set en start crowdfundingsactie

Meervaart Studio zamelt geld in voor een nieuwe DJ set en start crowdfundingsactie

Geplaatst op 1 september 2023

Jaarlijks werken meer dan 7.000 Amsterdamse kinderen en jongeren in de Meervaart aan hun passies en dromen. Talentontwikkeling is een groot onderdeel van de Meervaart. De ontwikkeling van cultureel bewustzijn is een onmisbaar element in de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Inspiratie, plezier en kennis die in een vroeg stadium zijn opgedaan helpen op latere leeftijd bij deelname aan het culturele leven. De Meervaart wil daarom zoveel mogelijk kinderen en jongeren kennis laten maken met de waarde en schoonheid van de (podium)kunsten.

Meervaart biedt daarom activiteiten aan voor jongeren, onder de noemer Meervaart Studio. Meervaart Studio dé plek waar Amsterdamse jongeren van 15 tot 26 jaar hun creatieve talent kunnen ontdekken en ontwikkelen. Klein begonnen als centrum voor jongeren uit Nieuw-West en uitgegroeid tot een onmisbare schakel in de keten van talentontwikkeling in Amsterdam.

Meervaart Studio hofleverancier van het (Amsterdamse) nachtleven
Meervaart Studio is in de afgelopen 18 jaar één van de hofleveranciers van het Amsterdamse nachtleven geworden. Talenten uit de Meervaart poule kun je vinden achter de DJ sets in onder andere Paradiso, Bitterzoet, Melkweg, Club NYX, Club Up, Air en de Chicago Social Club maar ook op grote festivals zoals Vunzige Deuntjes en Lowlands.

De noodzaak van een nieuwe DJ set
Na zes jaar stelt Meervaart Studio dat de Dj sets zijn verouderd. Reparaties zijn kostbaar en in sommige gevallen niet mogelijk omdat de apparatuur te oud is. Om de komende jaren nog veel meer Amsterdamse jongeren te helpen met de start van een DJ carrière of een fijne hobby heeft Meervaart Studio minimaal twee nieuwe DJ sets nodig. Voor een nieuwe set is het geld inmiddels bij elkaar gespaard, maar voor een tweede set start Meervaart Studio een crowdfundingsactie.

Meervaart Studio hoopt met deze crowdfunding een bedrag van achtduizend euro in te zamelen. Iedere bijdrage – van een paar euro tot een grotere som – is welkom.

Steun Meervaart Studio en doneer via Gofundme.com (https://gofund.me/77099de2)