Voel de dynamiek, ervaar de rust

Best of both worlds

  • 1.700 nieuwe woningen
  • Winkels en horeca om de hoek
  • Perfect bereikbaar met auto en OV
  • Aan de Sloterplas

Werelds wonen

De stad aan je voeten en het park en de Sloterplas om de hoek

Het levendige Osdorpplein is hip en happening en belooft een van de leukste nieuwe woonplekken van Amsterdam te worden. Steeds meer young professionals ontdekken dit deel van Amsterdam en maken de sprong over de ring. Maar ook empty nesters en andere actieve stedelingen krijgen dit gebied steeds vaker in hun vizier.

Tot 2024 worden hier zo’n 1.700 nieuwe woningen gebouwd. Het aanbod is zeer uitgebreid en gevarieerd. Je vindt hier compacte stadswoningen en ruime appartementen in uiteenlopende prijsklassen. Er is veel belangstelling dus zorg dat je op tijd bent. Als je je aanmeldt onderaan deze pagina, ben je altijd op de hoogte!

MIX

MIX Amsterdam in het Stadscentrum Osdorpplein omvat in totaal 528 appartementen waarvan 162 sociale huurappartementen, een open gemeenschappelijke binnentuin voor bewoners en omwonenden, commerciële ruimtes en het kunst- en cultuurcentrum “Het Verhalenhuis”. Daarnaast biedt de openbare fietsenstalling plaats voor ruim 400 fietsen onder het Verhalenhuis. En er komen 382 extra nieuwe parkeerplaatsen, die in directe verbinding staat met de openbare parkeergarage van Parking Nieuw-West van MRP onder Don Bosco.

Best of both worlds

Er is geen groener stadsdeel in Amsterdam te vinden dan Amsterdam Nieuw West. Even een rondje rennen, ontspannen in het park, op een mooie zomeravond een wandeling maken. Je doet het gewoon in de buurt van jouw nieuwe woning in The Hub. En als je dan in het gras zit met een goed boek, lijkt de drukte mijlen ver weg. Heerlijk toch!

Ontdek Osdorpplein

Vignet Osdorpplein