Nu ook gratis boksen in de buitenlucht op de nieuwe Boogieland bokszak op Meer & Vaart!

Nu ook gratis boksen in de buitenlucht op de nieuwe Boogieland bokszak op Meer & Vaart!

Geplaatst op 14 november 2022

Ken jij de bokszakken van de Boogieland Foundation al? Deze hangen verspreid in de stad en nodigen iedereen uit om gratis in de buitenlucht te komen boksen. Via de organisatie kun je zelfs een audiobestand downloaden met een gratis les. Voorbijgangers kunnen hier natuurlijk ook even een moment van frustratie kwijt. De nieuwste locatie van de volgende bokszak is bekend: Osdorp! Je kunt vanaf nu een Boogieland bokszak vinden op Meer en Vaart.

Over de Boogieland Foundation & de openbare boksstations
Boogieland Foundation is een jonge en maatschappelijk betrokken stichting die opereert onder het motto “Boxing to become…Champs at Life”. Wij dragen graag bij aan een mentaal en fysiek gezonde stad. Boksen en kickboksen zijn de snelst groeiende sporten van Nederland in alle lagen van de maatschappij, en juist de mentaliteit van zelfzorg en weerbaarheid die diep verbonden zijn met de vechtsport staan voor ons hoog in het vaandel. Deze actie is voor jou en iedereen in Amsterdam en daarbuiten.

Door heel Amsterdam hangen bokszakken van stichting Boogieland Foundation. Wij geloven dat (kick)boksen je kunt helpen om beter in je vel te zitten en sterker in je schoenen te staan.

Met de openbare boksstations maken we dit mogelijk voor alle Amsterdammers – arm of rijk – zodat iedereen een gelijke kans heeft een Champ at Life te worden.

Dus. Nu is het jouw beurt om door te pakken: ga naar buiten. Kies een locatie. Train met een van onze audiotrainingen en voel je daarna lekker en trots op jezelf. Deel je training met @boogieland.boxingbags.

Heb je een schademelding? Stuur dan een foto van de schade naar boxingbags@boogieland.nl. Thanks voor de betrokkenheid en extra ogen!

Lees meer over dit initiatief via: website