Koopjesjagers opgelet! Deze winkel opent op Osdorpplein viert dat met een feestelijke opening

Koopjesjagers opgelet! Deze winkel opent op Osdorpplein viert dat met een feestelijke opening

Geplaatst op 31 augustus 2023

KiK keert terug naar Amsterdam. Kom dat ook vieren op vrijdag 1 en zaterdag 2 september tijdens de grootse opening. Deze dagen zijn er allerlei feestelijke activiteiten én krijgt elke klant een mooie kortingsvoucher.

Al bijna 10 jaar is het van oorsprong Duitse bedrijf KiK geliefd in Nederland. Hier vind je modieuze kleding voor iedereen tegen een lage prijs: voor dertig euro kun je al van top tot teen gekleed zijn met de artikelen van KiK. Bovendien koop je hier allerlei handige non-food producten zoals speelgoed, decoratie- en huishoudartikelen. KiK heeft nu bijvoorbeeld allerlei leuke herfstdecoratie voor in huis, een uitgebreid assortiment knutsel- en tekenspullen voor tijdens de natte herfstdagen of allerlei kleuren servies voor een mooi gedekte tafel.

600 m² winkeloppervlakte
KiK was al lange tijd op zoek naar een geschikte locatie in Amsterdam en heeft met de vestiging in Stadscentrum Osdorpplein (Nieuw-West) de ideale plek gevonden. Het winkelcentrum is onlangs uitgebreid waardoor KiK zich hier kan vestigen met het allernieuwste shop concept. De nieuwe zaak is compleet gevuld met een gloednieuw assortiment. Al met al kun je jouw shophart ophalen op zo’n 600 vierkante meter winkeloppervlakte!

Feestelijke opening
Om de opening van de mooie, nieuwe winkel te vieren is er een feestelijke opening georganiseerd op vrijdag 1 en zaterdag 2 september. Als je op één van deze dagen de winkel binnenkomt kijk je niet alleen je ogen uit, er is ook nog eens van alles te doen. Zo kun je draaien aan het rad van fortuin en worden er heel mooie prijzen uitgedeeld. Denk aan giftcards of bijzondere producten die je zomaar kunt winnen. Bovendien krijgt elke klant een kortingsvoucher op een product naar keuze.

Kom langs
Dus waar wacht je nog op? Kom snel langs bij KiK, maak kans op toffe prijzen én geniet van de feestelijke kortingen. Vrijdag 1 en zaterdag 2 september ben je van harte welkom om de grootse opening van KiK te vieren! Kun je er niet bij zijn? Niet getreurd: KiK is zeven dagen per week geopend. Veel shopplezier