Werkzaamheden MIX Amsterdam

Werkzaamheden MIX Amsterdam

Geplaatst op 15 juni 2023

Op de plek van het oude stadskantoor Nieuw-West wordt gestart met de bouw van het nieuwbouwproject MIX Amsterdam. MIX Amsterdam is ontwikkeld door MRP, ontworpen door de Architekten Cie. en wordt gerealiseerd door Heddes Bouw & Ontwikkeling. De voorbereidende bouwwerkzaamheden zijn gestart en de daadwerkelijke bouw begint in september 2023.

Wat komt er in MIX Amsterdam?
In MIX Amsterdam komen 528 huurappartementen, waarvan 162 sociale huurwoningen, een open gemeenschappelijke binnentuin voor bewoners en omwonenden, 382 autoparkeerplaatsen en een fietsenstalling voor ruim 400 fietsen. Op de begane grond komen winkels, kantoren en het kunst- en cultuurcentrum ‘Het Verhalenhuis’. Het Verhalenhuis met onder andere de OBA, El Hizjra, een centrum voor Arabische kunst en cultuur en andere culturele voorzieningen. Het wordt een open ontmoetingsplek voor de buurt met een breed en actief programma.

Vragen en informatie
Gemeente en ontwikkelaar willen je graag op tijd infomeren over de bouwwerkzaamheden van de MIX Amsterdam. Wanneer je vragen of opmerkingen hebt kun je terecht op de BouwApp Stadscentrum Osdorpplein bij het deelproject MIX Amsterdam of kun je mailen naar info@mix-amsterdam.nl. Je kunt je ook aanmelden voor de MIX Amsterdam nieuwsbrief via www.mix-amsterdam.nl.