Opening van het vernieuwde Osdorpplein

Opening van het vernieuwde Osdorpplein

Geplaatst op 26 juni 2023

Het vernieuwde Osdorpplein rondom de fontein met de lammetjes is bijna klaar. De bomen zijn geplant, het podium is geplaatst en bankjes en prullenbakken zijn vervangen. Het is de hoogste tijd om het vernieuwde Osdorpplein feestelijk te openen en een eigen sfeer te geven aan deze plek waar bewoners, ondernemers en bezoekers samenkomen. De opening is op 30 juni tussen 16.00 uur en 21.00 uur.

Programma
Om 16:00 uur geven Josephine en Smehen de aftrap voor het openingsfeest met harpmuziek en spoken word. Nazmi Türkkol, dagelijks bestuurder van stadsdeel Nieuw-West, opent hierna het vernieuwde Osdorpplein officieel. Er zijn deze dag tot 21:00 uur diverse optredens voor jong en oud. Zo is er entertainment voor de kleintjes van Buurman & Buurman, muziek van verschillende genres en lokale artiesten, hapjes en drankjes en zijn er talloze creatieve workshops te volgen. Zo kun je leren een zonsondergang te schilderen, een tasje te ontwerpen of een grappige karikatuur te laten tekenen.

Zomerbraderie Osdorpplein en Tussen Meer
De opening van het Osdorpplein is onderdeel van de zomerbraderie Osdorpplein en Tussen Meer die op 30 juni en 1 juli plaatsvindt.