Online informatiebijeenkomst MIX, 28 januari 2021

Online informatiebijeenkomst MIX, 28 januari 2021

Geplaatst op 22 januari 2021

Het huidige stadsloket van Amsterdam Nieuw West aan het Osdorpplein verhuist in 2022 naar nieuwbouwproject The Hub. Op de plek van het huidige stadsloket komt het project MIX.

In het project komen appartementen, winkels, kantoren, een parkeergarage en Het Verhalenhuis met onder andere de nieuwe openbare bibliotheek. Het project bestaat uit ruim 500 appartementen, verdeeld over zes torens, gelegen aan een grote semi-openbare binnentuin te bereiken via twee royale trappen aan de zuidkant van het project. De start verkoop van de appartementen zal naar verwachting begin 2022 zijn. De bouw van MIX zal in de tweede helft van 2022 starten.
MRP uit Amsterdam is de ontwikkelaar van MIX en organiseert op donderdag 28 januari 2021 van 19.30 tot 20.30 uur een online Zoom informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst presenteren ontwikkelaar MRP, de architect van de Architecten Cie. en de landschapsarchitect van Sant en Co het ontwerp en de planning voor de komende tijd. Het getoonde ontwerp is nog niet definitief en dient ook nog beoordeeld te worden door de gemeente Amsterdam.

Je kunt je inschrijven voor de informatiebijeenkomst door je aan te melden op de website, www.mix-amsterdam.nl, via de button “aanmelden online event”. Je ontvangt enkele dagen voor de bijeenkomst de uitnodigingslink. Via de chatfunctie kun je tijdens de bijeenkomst vragen stellen.

Wil je op de hoogte blijven over MIX volg ons dan via Facebook en Instagram.