Meet-up Vernieuwing Stadscentrum Osdorpplein

Meet-up Vernieuwing Stadscentrum Osdorpplein

Geplaatst op 24 juni 2024

De gemeente Amsterdam gaat meerdere Meet-Ups per jaar organiseren in Stadscentrum Osdorpplein. Hiervoor nodigen zij bewoners en ondernemers graag uit om langs te komen bij de eerste Meet-up Vernieuwing Stadscentrum Osdorpplein op dinsdagavond 9 juli 2024 van 18:45 – 20:30 uur bij het Informatiepunt Osdorpplein (Van Suchtelen van de Haarestraat 14).

Een nieuw initiatief: de meet-ups
De gemeente Amsterdam gaat meerdere Meet-Ups per jaar organiseren in Stadscentrum Osdorpplein. Dat doen zij in samenwerking met gebiedspartners zoals ontwikkelaars en woningcorporaties. Op 9 juli zijn in ieder geval MRP en Eigen Haard aanwezig. Je kunt vragen stellen over de plannen en uitvoering van bouwprojecten in het gebied en over de openbare ruimte. Daarnaast gaat de gemeente graag met je in gesprek om te horen hoe je het gebied ervaart en beantwoorden zij jouw vragen, bijvoorbeeld over de gebiedsontwikkeling, het groen, de maatschappelijke voorzieningen, woningbouwprogrammering, veiligheid enzovoort. Vanuit de gemeente zijn medewerkers van het projectteam Osdorpplein aanwezig en de gebiedsmakelaar
van Stadsdeel Nieuw-West.

De agenda van elke Meet-up is afhankelijk van de op dat moment relevante ontwikkelingen. Er is ook ruimte voor input vanuit de buurt. Je kunt zelf, voorafgaand aan de Meet-up, vragen of onderwerpen aandragen via project.osdorpplein@amsterdam.nl. Je kunt jezelf via ditzelfde mailadres aanmelden. Dit is niet verplicht. De agenda delen ze voorafgaand aan elke Meet-up met je via de website: www.amsterdam.nl/osdorpplein.

Programma Meet-up 9 juli
Na een korte aftrap en een toelichting op het programma, volgt een gebiedswandeling. Tijdens deze wandeling bezoeken we de volgende projecten: MIX Amsterdam, de Twins, de Nieuwe Osdorpergracht en bruggen en het Johan Ammanplantsoen. Tijdens deze wandeling vertellen experts over het ontwerp, de voorbereiding en/of de bouwwerkzaamheden en kun je vragen stellen.

Datum: dinsdag 9 juli
Tijd: 18:45 – 20:30 uur
Startlocatie: Informatiepunt Osdorpplein, Van Suchtelen van de Haarestraat 14

Vragen en informatie
Heb je vragen over deze brief of over andere ontwikkelingen in jouw buurt? Mail omgevingsmanager Bart Overakker naar project.osdorpplein@amsterdam.nl. Voor de laatste informatie of het stellen van jouw vragen kun je ook de gratis app ‘Stadscentrum Osdorpplein’ downloaden.

Tot ziens op 9 juli