Meet-up Vernieuwing Stadscentrum Osdorpplein wordt verplaatst i.v.m. Code Oranje

Meet-up Vernieuwing Stadscentrum Osdorpplein wordt verplaatst i.v.m. Code Oranje

Geplaatst op 9 juli 2024

Vandaag, dinsdag 9 juli, zou de eerste Meet-up Stadscentrum Osdorpplein met wandeling plaatsvinden tussen 18.45 en 20.30 uur. Deze Meet-up
gaat NIET door vanwege de code Oranje waarschuwing van het KNMI voor het gehele land. Er is ook geen wandeling.

Nieuwe datum eerste Meet-up: maandag 15 juli
Wij hebben ervoor gekozen de Meet-up vanwege de slechte weersvoorspelling te verplaatsen naar volgende week maandag 15 juli. Locatie, tijdstip en programma blijven hetzelfde. Wij hopen iedereen volgende week alsnog te ontmoeten.

Wanneer
Datum: maandagavond 15 juli
Tijd: tussen 18.45 en 20.30 uur. Aanmelden is niet nodig
Locatie: Startpunt, Van Suchtelen van de Haarestraat 14

Programma eerste meet-up

Na een korte opening en een uitleg over het programma, volgt een gebiedswandeling. We bezoeken de projecten MIX Amsterdam, de Twins, de Nieuwe
Osdorpergracht en bruggen en het Johan Ammanplantsoen. Tijdens de wandeling vertellen experts ook over het ontwerp, de voorbereiding en de bouwwerkzaamheden en je kunt vragen stellen.

Vragen of onderwerpen voor de meet-up

Het programma van elke Meet-up hangt af van de woningbouwontwikkelingen. Er is ook ruimte voor input vanuit de buurt. Je kunt voorafgaand aan de Meet-up vragen of onderwerpen aandragen via project.osdorpplein@amsterdam.nl. Je kunt je via ditzelfde e-mailadres aanmelden. Dit is niet verplicht. De agenda wordt voorafgaand aan elke Meet-up via de website gedeeld: www.amsterdam.nl/osdorpplein.