Interview met onze Osdorper Ondernemer van de Maand: Coffeeblends

Interview met onze Osdorper Ondernemer van de Maand: Coffeeblends

Geplaatst op 28 maart 2023

Osdorper Ondernemer van de Maand | Interview met Hassan van Coffeeblends

Wanneer en hoe ben je in winkelgebied Osdorpplein terecht gekomen?
De zaak is uiteindelijk in 2015 geopend, maar we waren zelf daarvoor al jarenlang bekend in Osdorp. Het voelde voor ons dan ook als de enige juiste plek om Coffeeblends te openen.

Wat vind je het leukste aan Osdorp?
Ik vind het leukste aan Osdorp de diversiteit aan mensen, maar dat we uiteindelijk toch gewoon een zijn. De mensen die bij ons binnen komen lopen zijn namelijk eigenlijk niet zo verschillend… ze zijn vrijwel zonder uitzondering vriendelijk en beleefd. Alsof je de hele dag familie over de vloer hebt. Dat iedereen “anders” is merken wij dus helemaal niet zo. Het gaat om een balans in geven en nemen en dat zit in Osdorp wel goed.

Waarom of waarvoor komen jouw klanten graag bij Coffeeblends?
Onze klanten komen bij ons vanwege de goede kwaliteit koffie, zoetigheden, ontbijt, lunch en dinner. We zijn de hele dag geopend, maar proberen niet te veel te doen. Daardoor kunnen we de kwaliteit van wat we serveren voorop laten gaan en dat werkt tot op heden uitstekend!

Bij welke andere zaken hier kom je zelf graag?
Ik kom bij heel veel buren aan Tussen Meer regelmatig. Broodje Nieuw West en Ons Dorpje bijvoorbeeld aan de overkant of Artisani en Sahan bij ons verderop. Er is gewoon heel erg veel lekkers te verkrijgen aan Tussen Meer! Alsham (Delights) mag ik natuurlijk ook niet vergeten, daar sta ik soms spontaan in de zaak zonder dat ik doorheb hoe ik er ben gekomen. Verder hebben we fijne banden met onze rechtstreekse buur Abstrakt Juwelier.

Welke herinnering(en) aan de zaak zal je altijd bijblijven?
Natuurlijk vergeet ik alle vriendelijke vaste klanten niet, waar ik inmiddels goede vriendschappen mee heb opgebouwd. Echter, een heel bijzonder moment voor ons was het vieren van het WK 2022 hier in de straat. Toen Marokko het zo goed deed organiseerden we kleine buurtfeestjes met echte Marokkaanse muziek, samen met bekenden en onbekenden. Iedereen was zo blij en vrolijk. Het was geweldig om die verbinding te zien en de trots die iedereen uitstraalde… dat vergeet ik echt nooit meer.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze fijne zaak op Tussen Meer? Kom dan eens langs voor een echt goede koffie – gewoon zwart of zo ingewikkeld als jij ‘m het liefste drinkt: bij Coffeeblends weten ze daar namelijk wel raad mee. De Osdorper Ondernemer van de Maand actie zal in april elders doorgaan, ook hier kun je jouw bonnetje weer in de inleverbox deponeren om kans te maken op een waardebon t.w.v. €50,-. Houd onze socials in de gaten voor updates!