Hadiethshop opent op het Osdorpplein in Amsterdam

Hadiethshop opent op het Osdorpplein in Amsterdam

Geplaatst op 18 maart 2023

Vandaag is Hadiethshop geopend in de commerciële plint van ontwikkelaar MRP in The Hub op het Osdorpplein. De winkel biedt onder andere een verscheidenheid aan Islamitische boeken, cadeaus, feestdecoratie en kleding. Hadiethshop is een aanwinst voor het Osdorpplein, waar steeds meer vernieuwende concepten, kwaliteit en variëteit wordt aangeboden.

Eerste fysieke winkel Hadiethshop in Nederland

Hadiethshop opent met eerste winkel in Nederland in de commerciële plint van The Hub op Osdorpplein 937 in Amsterdam. Twee maanden geleden is de eerste winkel in Antwerpen in België geopend. In zowel de fysieke als online winkel is er een variëteit van producten te verkrijgen. De nieuwe winkel van 260 m2 in Amsterdam opent vlak voor de ramadan die officieel bij zonsondergang op woensdag 22 maart 2023 begint.
Soufyan Daafi (Hadieth Benelux): “Hadiethshop is al een online succes en we zagen een grote behoefte om ook een fysieke winkel te openen. We zijn dan ook blij dat we op deze unieke locatie onze tweede winkel kunnen openen in het veelzijdige stadscentrum Osdorpplein in Amsterdam.”

Osdorpplein – het bruisend hart van Amsterdam Nieuw-West

Osdorpplein is sinds jaar en dag het levendige centrum van Amsterdam Nieuw-West en hard op weg om een van de leukste hotspots van Amsterdam te worden. Het gebied is volop in ontwikkeling. Er wordt gebouwd aan een bruisend en kwalitatief nieuw stadshart waar het heerlijk wonen, werken, winkelen en recreëren is. Een modern centrum met een Amsterdamse uitstraling en perfecte bereikbaarheid.

MRP is verantwoordelijk voor verschillende ontwikkelingen op het Osdorpplein. In februari 2023 is door MRP het gehele nieuwbouwproject The Hub & De Os met 37 koopappartementen, 40 huurappartementen, 16 nieuwe appartementen met een recreatieruimte, nieuwe entree en daktuin voor Woonzorg en het nieuwe Stadsloket opgeleverd. Parking Nieuw West en de nieuwe Jumbo zijn al in 2020 gerealiseerd, binnenkort wordt er gestart met de mixed-use ontwikkeling MIX Amsterdam. Verschillende commerciële units zijn nu al beschikbaar, lees hier voor alle mogelijkheden.
Si-Mohamed El M’Barki, vastgoedontwikkelaar bij MRP: “Wij zijn heel blij dat Hadiethshop zich wilde vestigen op het Osdorpplein tegenover ons nieuwbouwproject MIX Amsterdam. Het past bij onze ambitie om op Osdorpplein kwalitatief en veelzijdige nieuwe ondernemers toe te voegen. Het gebied transformeert steeds meer van een winkelcentrum naar het bruisende stadscentrum van Amsterdam Nieuw-West met een gevarieerd aanbod van woningen, horeca, detailhandel en nieuwe voorzieningen. Wij wensen het team van Hadiethshop veel succes en plezier toe op het Osdorpplein”

In het volgende nieuwbouwproject MIX Amsterdam ontwikkelt MRP gemengde gebouwen bestaande uit zes woontorens rondom een groen hof, met 528 woningen. Het hof wordt de gemeenschappelijke binnentuin voor bewoners en is semi-toegankelijk derden. Ook wordt ingezet op groene daken en zonnepanelen. Op de begane grond komen winkels, kantoren en het Verhalenhuis. De parkeergarage voorziet in deelmobiliteit en er komt een ruime openbare fietsenstalling. Het Verhalenhuis is een samenwerking tussen de openbare bibliotheek van Amsterdam, El Hizjra (centrum voor Arabische kunst en cultuur), radiozender FunX en filmhuis Oxville. Het Verhalenhuis krijgt een breed en actief programma voor de buurt en wordt een open en toegankelijke ontmoetingsplek.