Corona update

Corona Update

Geplaatst op 17 oktober 2020

Wij willen je allereerst hartelijk danken voor het lezen van dit informatie artikel rondom de Corona maatregelen in Osdorpplein. De maatregelen zijn er zowel voor jou – de bezoeker – als voor ons – de winkeliers en het winkelpersoneel- en daarmee van groot belang voor onze gezamenlijke veiligheid.

Alle winkels in Osdorpplein houden zich minimaal aan de landelijke reglementen rondom het Corona crisis. Veel winkels ondernemen daarnaast eigen, extra maatregelen om het winkelen nog veiliger te maken.

Wij vragen je vriendelijk om kennis te nemen van deze huisregels (vaak gecommuniceerd bij de ingang) en deze op een respectvolle wijze op te volgen. Het kan voorkomen dat het personeel je iets extra’s verzoekt, iets wat wellicht niet aangekondigd stond, ook hiervoor vragen wij jouw begrip en volgzaamheid. We hopen dat iedereen deze periode op een goede manier doorkomt en zien je graag in goede gezondheid weer in het winkelgebied verschijnen!

Sommige winkels kunnen aangepaste openingstijden hanteren. Indien deze openingstijden bij ons bekend zijn, dan zullen wij deze updates communiceren via onze Facebook pagina.