Weekendtip! Zaterdag wordt de Osdorpse Zomerboulevard georganiseerd.

Weekendtip! Zaterdag wordt de Osdorpse Zomerboulevard georganiseerd.

Geplaatst op 22 augustus 2022

Op zaterdag 27 augustus wordt Meer en Vaart bij de Sloterplas omgetoverd tot een kleurrijke boulevard met kraampjes. Op deze dag laten buurtbewoners en ondernemers zien wat Osdorp en Nieuw-West allemaal te bieden heeft! Met food en non-food kraampjes van bewoners, lokale ondernemers en organisaties. Ook zijn er verschillende kinderactiviteiten en in de avond is er een talentenjacht. Iedereen is van harte welkom!

De Osdorpse Zomerboulevard is een initiatief dat afgelopen jaar is ingediend bij Buurtbudget Nieuw-West en waar veel bewoners op hebben gestemd. In samenwerking met de initiatiefnemer, bewoners, Different Events en gemeente Amsterdam wordt dit evenement georganiseerd.

Geïnspireerd door Barcelona
Initiatiefnemer Arjen vond zijn inspiratie voor deze Zomerboulevard helemaal in Barcelona: “In Barcelona is ook een hele laagdrempelige markt. Iedereen kan meedoen. Het leek mij zo mooi als we dit ook aan de Sloterplas zouden kunnen organiseren. De organisatie was niet niks. Maar het is ons gelukt een mooi programma neer te zetten, zelfs met een talentenjacht erbij. Ik kijk uit naar deze vrolijke kleurrijke afsluiting van de zomer!”

Programma Osdorpse Zomerboulevard

Iets voor 12.00 uur: muzikale act op het Osdorpplein trommelt bezoekers op om mee te lopen naar de Sloterplas
12.00 uur: muzikale opening van de Osdorpse Zomerboulevard
12.00 tot 20.00 uur: kraampjes en kinderactiviteiten zijn geopend
12.00 tot 20.00 uur: talentenjacht.

Talentenjacht
Meedoen aan de talentenjacht? Iedereen met een talent kan meedoen, of het nou dans, zang, spoken word of iets heel anders is. Voor alle leeftijden. Een jury – met waaronder stadsdeelbestuurder Sandra Doevendans – zal om 20.00 uur bekend maken wie de winnaars zijn van de talentenjacht. De eerste prijs is een cadeaubon van 100 euro.

Kom langs of doe mee! Een kraampje huren of meedoen met de talentenjacht? Aanmelden kan via info@differentevents.nl. Of kom gewoon gezellig langs. Lekker struinen langs de kraampjes en genieten van de talentenjacht.