HEbeauty

HEbeauty is opgericht door Hanane Maimouni, oprichter van HananExcellent. Als visagiste is ze altijd op zoek naar effectieve en kwalitatieve make-up tools die makkelijk mee te nemen zijn. Hanane reist veel voor haar werk – hoe fijn zou het zijn om een ​​hoogwaardige en compacte kwastenset te hebben waarmee je make-up over het hele gezicht kunt aanbrengen? Hanane besloot haar eigen set te ontwikkelen en vond een partner in Italië die hoogwaardige, veganistische penselen produceert die dierproefvrij zijn. Het resultaat is HEbeauty’s full face brush collectie made in italy, een compacte kwastenset bestaande uit tien kwasten waarmee je een vlekkeloze full face make-up aan kunt brengen. Glow, baby, glow!

Hanane: “Als visagiste in de mode- en bruidsstylingbranche ben ik altijd op de hoogte van nieuwe trends. Ik bestudeer ze en pas ze vervolgens toe op shoots en tijdens stylingsessies. Het was altijd mijn droom om een ​​eigen merk te ontwikkelen dat door alle vrouwen omarmd zou worden. Ik heb uitgebreid onderzoek gedaan naar de beste productsamenstellingen, zodat ik met HEbeauty ook de kwaliteit van mijn werk als visagist naar een hoger niveau kan tillen. Maar bovenal wens ik dat alle vrouwen net zoveel van HEbeauty gaan houden als ik. Ik geloof in ‘less is more’ en met mijn eigen merk wil ik de natuurlijke schoonheid van de vrouw benadrukken. Elke vrouw is mooi op haar eigen manier, laat je schoonheid doorschijnen!”

De full face brush collectie van HEbeauty is met de grootste zorg ontwikkeld om de mooiste en meest onberispelijke looks te creëren. Zoeken naar inspiratie? Volg HEbeauty op Instagram en laat je schoonheid stralen.

OPENINGSTIJDEN
Opening soon

ADRES
Osdorpplein
1068 TD Amsterdam

MAIL
info@hebeauty.shop

ONLINE