Pak het podium op het nieuwe Osdorpplein

Pak het podium op het nieuwe Osdorpplein

Geplaatst op 12 juni 2023

Het nieuwe Osdorpplein rondom de fontein met de lammetjes is bijna klaar. De bomen zijn geplant, het podium is geplaatst en bankjes en prullenbakken zijn vervangen. Het is tijd om het nieuwe Osdorpplein feestelijk te openen en een eigen sfeer te geven aan deze plek waar bewoners, ondernemers en bezoekers samenkomen. De opening is op 30 juni tussen 16.00 en 21.00 uur. Er zijn verschillende optredens op het podium. Zo is er muziek, dans, toneel en er worden verhalen gedeeld.

Geef je op
Tijdens de opening willen we kinde;ppll6ren extra aandacht geven. Kinderen uit Osdorp of omgeving die het leuk vinden om te dansen, zingen of andere kunsten te laten zien nodigen we uit om op te treden op dit nieuwe podium. Geef je voor 22 juni op door een mail te sturen naar Mohamed, m.machbouaa@amsterdam.nl en laat weten wat jij, alleen of met vriendjes, wilt doen.

Zomerbraderie Osdorpplein en Tussen Meer
De opening van het Osdorpplein is onderdeel van de zomerbraderie Osdorpplein en Tussen Meer die op 30 juni en 1 juli plaatsvindt. Kijk voor meer informatie over deze braderie op de website www.osdorpplein.nl.