Legendarische Break A Leg Dance Battle keert terug naar Meervaart op 1e paasdag: Hiphop spektakel voor het hele gezin

Legendarische Break A Leg Dance Battle keert terug naar Meervaart op 1e paasdag: Hiphop spektakel voor het hele gezin

Geplaatst op 25 maart 2024

Op 1e paasdag, zondag 31 maart 2024, keert de legendarische Break A Leg Dance Battle terug naar Meervaart. Dit jaar belooft het een spektakel te worden waarbij de crème de la crème van de Nederlandse hiphopscene zal neerstrijken in de jury, met namen als Gino Jagessar, Sascha Lekatompessy, Angelo Pardo, Lomroh, Bboy Trace, Willy, Shakira Lans, Navanio Herkul en Daniel Louis.

Deze 13e editie biedt niet alleen een kans voor duizend hiphopdansers om hun moves te tonen, maar ook een perfect paasuitje voor het hele gezin. Van ’s ochtends tot ’s avonds zullen de beste dansers en crews strijden in drie categorieën: Hiphop Crew Competitie, Breaking Battles & Hiphop Battles.

Naast de wedstrijd biedt het festival ook dansworkshops van Xenisa-Xhanee, Shakira Lans en Reis Fernando, een expo en een Art & Streetwear Market met onder andere Four Pillarz Clothing Company, New Offsprings en Cat’s & Cherry’s. Dit jaar brengt Break A Leg een eerbetoon aan de geschiedenis van dansbattles met het thema ‘Club Vibes’, waarbij de sfeer van de legendarische feesten uit de jaren 70 in New York wordt herleefd.

Meer informatie en kaartjes: www.meervaart.nl